Van egy lakás Nyíregyháza szívében, amely nem csupán négy fal, hanem egy varázslatos történet színtere – Marcell álmai otthonának története. Ismerd meg Marcell meséjét.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egy Marcell nevű fiú, aki álmai otthonát kereste elszántan Nyíregyházán. Hosszú ideig tartó lakás keresése során számtalan helyen járt, de egyik sem volt az igazi. Egy nap azonban rátalált egy harmadik emeleti, 71 m2-es lakásra Nyíregyháza szívében. Mindenki másnak a lakás a semmitmondóan szerény képét mutatta, de Marcell meglátta a benne a lehetőséget – a bámulatos otthont, amit megálmodott.

 

Ahogy megszerezte az ingatlant, első dolga volt, hogy falakat bontson. Miután sikerült kialakítani a  tágasabb, szabadabb tereket a következő feladata volt, hogy ezeket a tereket elássa megfelelő mennyiségű fénnyel. A nappaliban ismét falat bontott egy hatalmas, keleti fekvésű ablak kedvéért. A közel 9 m2-es keleti fekvésű üvegfelületen át reggelente a napfény bearanyozza a lakás legnagyobb egybefüggő életterét az amerikai konyhás nappali.

 

A konyha és étkező sem maradhatott ki az átalakításból. Marcell modern, felső kategóriás gépekkel szerelte fel a leleményesen és a legnagyobb igényességgel kivitelezett konyháját, hogy minden ott végzett tevékenység igazi élmény legyen. Nyugatra néző, nagyméretű ablakai esténként a naplemente pompájában fürdenek, miközben a levegőben érezhető a frissen sült kenyér illata.

 

A fürdőszoba olyan lett, mint egy titkos oázis, a nyugalom oázisa. Nagy kádja mellett épített zuhanyzó kapott helyet, amit egy különleges, rejtett világítási rendszer varázsol még lenyűgözőbbé. A 3D-s burkolatok mesebeli textúrája minden ott töltött pillanatot emlékezetessé tesz.

 

Minden részlet gondosan, leleményesen, szeretettel lett megtervezve. Marcell álma valóra vált: az egykori egyszerű lakás újjászületett, és most már egy varázslatos, káprázatos otthon!

Marcell és párja a család bővítést tervezik ezért egy újabb ingatlant keresnek, amit saját képükre formálhatnak. A belvárosi álomotthon keresi az új gazdáját, aki értékelni fogja a belefektetett időt, energiát és szeretetet …aki értékelni fogja azt, hogy ilyen bámulatos …varázslatos …és káprázatos!

Itt tudod  megnézni Marcell eladó lakását: kattints ide!