…ami igazán nagy segítség lehet ….persze, ha meglátja benne a lehetőséget és él is vele!

Ne legyen a mindenkori aktuális ingatlanpiaci viszonyok áldozata… a most ingyenesen megszerezhető információk segítségével legyen inkább az élvezője!

Nem mindennap esik meg az emberrel, hogy ingatlant vesz vagy elad.

…ha már itt tartunk a magyar átlag 2-3 db/fő egy egész életút alatt

…ezért sem várható el, hogy mindenki otthonosan mozogjon és mindig tisztában legyen az aktuális ingatlanpiaci körülményekkel és árakkal. Éppen ezért vagyok én, hogy segítsek!:-)

Büszkén adom hírül, hogy egyedi együttműködés keretein belül a nyíregyházi Lakásszövetkezettel karöltve dolgoztunk ki egy támogató megállapodást, aminek a keretein belül a több ezer ingatlantulajdonos szolgálatába állítom a tapasztalatomat és tudásomat! Ingyenes, húsbavágóan lényegi ingatlanpiaci információkkal (aktuális piaci viszonyok, ingatlan árak, marketing ötletek, stb.) látom el a felelősen gondolkodó ingatlan tulajdonosokat.  

Természetesen minden esetben a  tulajdonos saját kezében van a választás,

hogy él e az általam felkínált lehetőséggel és használja e a most ingyen megszerezhető kulcsfontosságú információkat, hogy nehogy tetemes, de kellő tudással megszerezhető összegeket bukjon a tájékozatlansága okán!  

…és aki netán nem tartozik a fent említett csoportba (nem Lakásszövetkezetei gondozásba tartozik az ingatlana) nekik is fennáll a lehetőség …igen, Önre is gondolok!

Szolgáltatásaim Önnek!

  1. Tájékozódjon az országos és helyi ingatlanpiac aktualitásaival  kapcsolatban …hogy mindig a lehető legjobb döntést hozhassa meg! Ingyenes tájékoztatás az aktuális ingatlanpiaci helyzetről.
  2. Tájékozódjon az ingatlana értékével kapcsolatban …hogy a lehető legmagasabb áron tudja értékesíteni az ingatlanát! Ingyenes tájékoztatás a városunkban található aktuális ingatlanpiaci árakról.
  3. Ingatlan értékesítési és vásárlási segítség …hogy a lehető leggyorsabban és a legnagyobb biztonságban érezhesse magát otthona értékesítése vagy az új otthona keresése, vásárlása során.
  4. Lakógyűlési részvétel, konzultáció …hogy akár személyesen és az ingatlantulajdonos társaival, szomszédaival együtt kérdezhessen az Önt érdeklő információkról. Ingyenes részvétel és beszélgetés meghívás esetén, akár egy más témával kapcsolatos lakógyűlés alkalmával

 

Amennyiben nem akar lemaradni a legfontosabb ingatlanpiaci infromációkról csatlakozzon zárt Facebook csoportunkhoz:  Nyíregyháza - ingatlantulajdonosok

....vagy szakmai Facebook oldalam köveztőihez: Horváth Géza - Nyíregyháza