Nyíregyháza - Jósaváros, 58 m2-es, 2 szobás, elbűvölő lakás

Hirdetés feladva 2022.10.18
Elhelyezkedés Nyíregyháza - Jósaváros
Irányár 34 900 000 Ft
Lakóterület / telek 58 m2 / m2

Elbűvölő 58 m2-es lakás, közkedvelt, csendes, de mégis frekventált helyen!

Részletes bemutatás

Az ingatlanról bejáró videó és 360 fokos képek készültek, ha szeretne megbizonyosodni róla, hogy ezt az ingatlant érdemes megvásárolni, nézze meg a videót és a képeket, hogy még ma átélje a bejárás élményét otthona kényelméből!

 

Ezzel a földszinti lakással nem is történhetett volna jobb dolog, minthogy a jelenlegi tulajdonosai megvásárolták és 2018-ban egy teljes körű felújítás keretei között megálmodták és megvalósították ezt a hangulatos és ragyogó otthont.

 

Ez egy igazán ritka ajánlat, egy különleges lakás, tökéletes elhelyezkedéssel a Jósaváros kedvelt részén. Minden szolgáltatás, üzlet, és kényelmi lehetőség a közelében megtalálható. Az elhelyezkedésének köszönhetően élvezheti a városrész adta lehetőségeket, ugyanakkor békés és nyugodt otthont talál majd itt.

 

A lakás funkcionális- és használhatósági értékei:

- szigetelt társasház (homlokzati és pincefödém)

- új fűtési rendszer gázcirkó kazánnal és új radiátorokkal

- hűtő-, fűtő klíma

- motoros alumínium redőny és rovarháló

- beépített szekrények, amik a vételár részét képezik

- saját és közös tároló

- alacsony rezsi

 

Az ingatlan remek adottságai, elhelyezkedése, állapota miatt nem sokáig lesz várhatóan a piacon. Tekintse meg a lehetséges új otthonát minél hamarabb és érezze át a lakás magával ragadó hangulatát! …már csak hívnia kell az időpontért!